Νανοκεραμικές Μεμβράνες-Nanocarbon Ceramic Series
Armolan-Ventura IR

 Οι νανοκεραμικές μεμβράνες της Global-Armolan είναι η κορυφαία ποιότητα στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτου. Η IGS είναι ένα από τα 3 μεγαλύτερα εργοστάσια στον κόσμο, στην κατασκευή επαγγελματικών αντηλιακών μεμβρανών. Στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της με έδρα την Αμερική, η κάθετη μονάδα της παράγει υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας επαγγελματικές μεμβράνες, από το πρωτογενές υλικό μέχρι το τελικό στάδιο, κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Αυτό την ξεχωρίζει καθώς έχει τον έλεγχο από την αρχή της παραγωγής μέχρι την τελική συσκευασία. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται για την αντοχή τους στον χρόνο, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Ανάμεσα στην πληθώρα των προϊόντων που διαθέτει ξεχωρίζουν η επιμεταλλωμένη σειρά ή αλλιώς High Performance (Eldorado) και οι νανοκεραμικές μεμβράνες (Ventura IR)

Η νανοκεραμική της σειρά είναι υψηλών προδιαγραφών, τελευταίας γενιάς αντηλιακή μεμβράνη από μη επιμεταλλωμένο πολυεστέρα που αποτελείται από μόρια νανοαθρακονημάτων και τοιχώματα κεραμικής επίστρωσης. Αυτή η δομή της την καθιστά ως την καλύτερη μεμβράνη για το αυτοκίνητό σας. Τα ποσοστά της είναι στα ύψη, σε σχέση με τις άλλες σειρές της αγοράς και επιπλέον κόβει από 90% έως 94% της IR (υπέρυθρη ακτινοβολία). Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι αυτή που μεταφέρει την θερμότητα μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι, στα ταχυφαγεία χρησιμοποιούν λάμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας για να κρατάνε ζεστά τα φαγητά, πατάτες κλπ.

Αν ψάχνετε το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, τότε η νανοκεραμική σειρά της Global-Armolan αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Συνδυάζει ύψιστη οπτική ακρίβεια και προστασία από την ζέστη, καθώς και αντοχή στον χρόνο. Εμείς στην AutoFilms είμαστε περήφανοι που έχουμε στην γκάμα μας το καλύτερο.Διατίθεται σε 5 διαφορετικές διαβαθμίσεις σκουρότητας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις τιμές γνωριμίας μας και βιώστε το ιδανικό περιβάλλον παραμονής στο όχημά σας.

Φιμέ τζάμια τα νούμερα σκουρότητας.
ARMOLAN VENTURA-IR5%20%35%50%75%
TSER70%66%59%56%45%
GLARE REDUCTION94%78%55%44%24%
IR REJECTION92%92%92%92%85%
UV REJECTION99%99%99%99%99%

TSER-Total Solar Energy Rejection=Ποσοστό απόρριψης συνολικής ηλιακής ενέργειας

GLARE REDUCTION=Μείωση της αντηλιάς

UV REJECTION=Απόρριψη UV (Υπεριώδους ακτινοβολίας)

IR REJECTION=Απόρριψη IR (Υπέρυθρης ακτινοβολίας)