Μεμβράνες Αυτοκινήτου

Στις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου την τελευταία δεκαετία έγιναν τεχνολογικά άλματα. Έτσι ανάλογα από το τι στρώσεις αποτελείται το κάθε υλικό, οι μεμβράνες αυτοκινήτου διαχωρίστηκαν σε τρεις κυρίως κατηγορίες. ‘Ολες με εφόρου ζωής εγγύηση, πιστοποίηση για ΚΤΕΟ και φυσικά την άριστη τοποθέτησή τους απο εμάς.Οι μεμβράνες αυτοκινήτων , ειδικά στην χώρα μας, δεν είναι πολυτέλεια ΕΙΝΑΙ ανάγκη.

Μεμβάνες Αυτοκινήτου Σειρές

Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου σε 3 ποιότητες-απλές,με υβρίδια μετάλου και νανοκεραμικές

standard series

Η οικονομική σειρά έχει κυριαρχήσει στον χώρο των  μεμβρανών αυτοκινήτου για πάνω από σαράντα χρόνια. Είναι η πιο δημοφιλής σειρά στον κλάδο και η μεμβράνη στην οποία αναφέρονται οι εκάστοτε προσφορές. Βελτιώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα προστατεύει κατά 99% από την UV ακτινοβολία. Η επιχρωματισμένη στρώση της παρέχει μια τυπική θερμική ανάκλαση.                                                                                                                   

Η High Performance είναι η σειρά που πολλές επώνυμες εταιρείες έχουν ως καλή σειρά εδώ και χρόνια στις μεμβράνες αυτοκινήτου. Η επιμεταλλωμένη στρώση που διαθέτει, προσφέρει σημαντική μείωση της θερμότητας που μεταδίδεται στο εσωτερικό του οχήματός σας. Παράλληλα προστατεύει κατά 99% από την UV ακτινοβολία, ενώ απορρίπτει μερικώς και την IR.                                                                                                                                                                  

Εάν ψάχνετε το καλύτερο, τότε ήρθε η ώρα της νανοκεραμικής τεχνολογίας. Η νανοκεραμική σειρά είναι το κορυφαίο προιόν στον χώρο των μεμβρανών αυτοκινήτου. Απορρίπτει περίπου το 94% της IR ακτινοβολίας και προστατεύει κατά 99% από την UV. Προσφέρει την υψηλότερη μείωση θερμότητας που μεταδίδεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ακόμα και σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Στην AutoFilms αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε στην γκάμα μας το καλύτερο.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν βάλουμε μεμβράνες αυτοκινήτου

-Όλες οι εταιρείες διαθέτουν διάφορες σειρές στις μεμβράνες αυτοκινήτων.Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κόστος εξαρτάται άμεσα από την εκάστοτε σειρά της μεμβράνης και να μην παρασυρόμαστε από προσφορές που δεν αναφέρουν τι ακριβώς βάζουν.
-Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται από επαγγελματία εγκαταστάτη για εγγυημένο αποτέλεσμα τοποθέτησης και ποιότητας ύλικου της μεμβράνης.
-Χάρη στην νανοτεχνολογία μπορούμε να βάλουμε ανοιχτόχρωμες πλέον μεμβράνες και να απολαμβάνουμε τα οφέλη από τις κλασικές σκουρόχρωμες.
-Εμείς στην AutoFilms θεωρούμε πιο έντιμο να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή, χωρίς να κάνουμε δήθεν εκπτώσεις στις φουσκωμένες αρχικές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Μεμβράνες Αυτοκινήτου Τιμές

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 24%

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΗΛΙΟΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑ ΕΞΤΡΑ.

ΣΕ 3Μ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ COLOUR STABLE (CS) SERIES Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ HIGH PERFORMANCE ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ NANO-CERAMIC SERIES.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ...

…τα αυτοκίνητα με αντηλιακές μεμβράνες έχουν πολύ λιγότερη φθορά στο εσωτερικό τους όπως ρωγμές,ξεθώριασμα και άλλα προβλήματα που προέρχονται από την δύναμη του ήλιου.

…οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους,κατά μέσο όρο,για τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα.Όταν φτάσουν στον προορισμό τους,είτε στο σπίτι είτε στην εργασία, πρέπει να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους κάπου έξω. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητό θα παραμείνει εκτεθειμένο στον ήλιο. Ακόμα και σε πιο δροσερές ημέρες, μπορεί να είναι θεαματικά θερμότερο το εσωτερικό του αυτοκινήτου από ότι είναι έξω. Στην πραγματικότητα, ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω για 60 λεπτά, μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 70 βαθμούς στο ταμπλό και στο πάνω μέρος του τιμονιού,ενώ μέσα στην καμπίνα του μπορεί να φτάσει μέχρι τους 50 βαθμούς.

…επιτυγχάνεται η απόσβεση στο κόστος των μεμβρανών αυτοκινήτου από τους πρώτους κιόλας καλοκαιρινούς μήνες, αν αναλογιστεί κανείς την μειωμένη λειτουργία του κλιματιστικού που σημαίνει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.Μην ξεχνάμε και τις μειωμένες ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον του κλιματιστικού.

επίσης

…καθημερινή έκθεση του δέρματος στον ήλιο, για περίπου 10-15 λεπτά ημερησίως, συνήθως αρκεί για να εξασφαλιστεί η παραγωγή επαρκούς ποσότητας βιταμίνης D που είναι σημαντική για τον άνθρωπο.

…η υπεριώδης ακτινοβολία έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος και καταρράκτη. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η ελλιπής προστασία στα τζάμια των οχημάτων εξηγεί εν μέρει γιατί οι οδηγοί εκδηλώνουν συχνότερα καρκίνο στην αριστερή πλευρά του προσώπου, καθώς και καταρράκτη στο αριστερό μάτι πιο συχνά από ότι στο δεξί.

…τα άτομα που κινδυνεύουν κυρίως να εκδηλώσουν μελάνωμα είναι όσα έχουν ιστορικό υπέρμετρης έκθεσης στον ήλιο, εκείνα που είχαν υποστεί έντονα ηλιακά εγκαύματα ή που είχαν εκτεθεί επί πολλά χρόνια στον ήλιο για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους, καθώς και όσα έχουν εκτεθεί σε πηγές τεχνητού μαυρίσματος (σολάριουμ).

…oι βλάβες από τις ακτίνες UVA είναι συσσωρευτικές καθώς διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και μπορούν
να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης, να προκαλέσουν ρυτίδες και ακόμη και τον καρκίνο του
δέρματος.

…οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος, ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, επιτρέπεται η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, εγκεκριμένες από χώρα μέλος της Ευρωπαικής ένωσης, στους οπίσθιους από τον οδηγό, υαλοπίνακες και στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος. Η πιστοποίηση των μεμβρανών πραγματοποιείται, με ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται σε διακριτικό σημείο των τοποθετημένων μεμβρανών και με την υπογραφή του εγκαταστάτη στην συμπληρωμένη σχετική φόρμα. Στους υαλοπίνακες οδηγού-συνοδηγού, επιτρέπονται οι μεμβράνες με ελάχιστο συντελεστή μετάδοσης φωτός 70%. Για τα πίσω παράθυρα και παρμπρίζ, δεν ορίζεται ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός οπότε δύναται να τοποθετηθούν πιο σκουρόχρωμες σε εμφάνιση μεμβράνες.
Ναι,μπορούμε να τοποθετήσουμε μεμβράνη και στο μπροστινό παρμπρίζ, που είναι άλλωστε και η μεγαλύτερη επιφάνεια τζαμιού του αυτοκινήτου.Η νομοθεσία προβλέπει 75% διαπερατότητα φωτός.

Τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια,ακριβώς όπως και τα ανοιχτόχρωμα,δεν φιλτράρουν τίποτα.Ούτε την UV ακτινοβολία,ούτε παρέχουν κάποια θερμική ανάκλαση.Αντίθετα,όπως όλα τα σκουρόχρωμα υλικά,τραβάνε την ζέστη ακόμα πιο πολύ.Συνεπώς η απάντηση είναι πως ναι,σε αυτά τα τζάμια η ανάγκη για μεμβράνες είναι μεγαλύτερη.

Όταν το φως του ήλιου φτάσει στη γη, περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς τύπους φωτός στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα:

Ορατό φως: Το φως που φωτίζει το περιβάλλον μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή είναι η μόνη ζώνη του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που είναι ορατή στο ανθρώπινο μάτι.
Υπεριώδες ακτινοβολία (UV): Αόρατη ακτινοβολία που προκαλεί βλάβη της επιδερμίδας και συμβάλλει στην εξασθένηση του χρώματος στα υφάσματα,πλαστικά κλπ.
Υπέρυθρη ακτινοβολία (IR): Μεγάλο μέρος της ενέργειας από τον Ήλιο φτάνει στη Γη με τη μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας.Η υπέρυθρη ακτινοβολία γίνεται αισθητή ως θερμότητα και εκπέμπεται από όλα τα αντικείμενα.

Τοποθετούνται από την εσωτερική πλευρά, ωστόσο κόβονται και φορμάρονται από την εξωτερική πλευρά του τζαμιού.

Όχι,εμείς έχουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία ώστε να μην αφήνουμε κενό στο πάνω μέρος του τζαμιού.

Ναι,οι αντιστάσεις του πίσω παρμπρίζ δουλεύουν κανονικά όπως και πριν.

Ο μέσος χρόνος τοποθέτησης είναι γύρω στις 2 ώρες για πλευρικά και πίσω τζάμια.Υπολογίζουμε και μισή ώρα επιπλέον για το μπροστινό παρμπρίζ.

Συνίσταται καθαρισμός με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο με νερό,σκέτο η με κάποιο ήπιο καθαριστικο.

companies we work with