Μεμβράνες Κτιρίων

Μεμβράνες κτιρίων σε φιμέ απόχρωση και σε καθρέφτη.

Αντηλιακές Μεμβράνες Κτιρίων

Οι αντηλιακές μεμβράνες κτιρίων μειώνουν την θερμοκρασία εσωτερικά του κτιρίου και την αντηλιά. Αυξάνουν έτσι την άνεση και εξοικονομούν ενέργεια (μειωμένη λειτουργία κλιματιστικών). Παράλληλα μειώνουν την απώλεια της θερμοκρασίας από μέσα προς τα έξω. Απωθούν επίσης το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας UV. Η UV ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για το ξεθώριασμα των αντικειμένων.

Η ευρεία γκάμα που έχουμε σε μεμβράνες κτιρίων έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη. Υπάρχει μεμβράνη διάφανη, η οποία συνίσταται για βιτρίνες καταστημάτων. Έτσι οι καταστηματάρχες προστατεύουν τα εκθέματά τους από την UV  ακτινοβολία και τις συνέπειές της. Επίσης μεμβράνη σε διάφορες σκουρότητες, από την πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκούρα. Ακόμη υπάρχει μεμβράνη – καθρέφτης σε διάφορες διαβαθμίσεις σκουρότητας.

Οι αντηλιακές μεμβράνες κτιρίων είναι ιδανικές για κάθε χώρο – σπίτι, εργασία, καταστήματα κλπ.

Μεμβράνες ασφαλείας

Οι μεμβράνες ασφαλείας αυξάνουν την ανθεκτικότητα των τζαμιών.Ενισχύουν τον εφελκυσμό τους και απορροφούν την ενέργεια που παράγεται κατά την πρόσκρουση.Διαθέσιμες σε διάφορα πάχη παρέχουν από απλή ασφάλεια μέχρι και προστασία απο βομβιστικές ενέργειες.Με την ισχυρή κόλα που διαθέτουν και την πολυστρωματική ιδιότητά τους ,ακόμα και σε περίπτωση σπασίματος,συγκρατούν τα θραύσματα στην θέση τους.Έτσι μας προστατεύουν από τραυματισμούς.Τέλος απωθούν κατά 99% την υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Είναι ιδανικές για τράπεζες, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και οπουδήποτε χρειαζόμαστε ασφάλεια.

Οι μεμβράνες ασφαλείας ενισχύουν τα τζάμια και προστατεύουν.
Μεμβράνες κτιρίων που δημιουργούν το εφέ της αμμοβολής.

Διακοσμητικές μεμβράνες

Οι διακοσμητικές μεμβράνες προσδίδουν το εφέ της αμμοβολής.Προσφέρουν ιδιωτικότητα χωρίς να κόβουν την φωτεινότητα των χώρων.Παράλληλα απωθούν το 99% της υπεριώδης ακτινοβολίας UV.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε διακοσμητικές μεμβράνες αμμοβολής, απλές και με μοτίβα.Συνήθες μοτίβα είναι τα τετραγωνάκια αμμοβολής καθώς και οι λωρίδες αμμοβολής.

Είναι ιδανικές για  χωρίσματα γραφείων, βιτρίνες και όπου αλλού θέλουμε να  αναβαθμίσουμε αισθητικά τα τζάμια μας και να έχουμε ιδιωτικότητα.

Θέλετε να μάθετε το κόστος για τον δικό σας χώρο; Στείλτε  μας, στην φόρμα επικοινωνίας, τις διαστάσεις των τζαμιών σας και τον τύπο μεμβράνης που ενδιαφέρεστε  να βάλετε και εμείς θα σας στείλουμε την προσφορά μας.