Μεμβράνες Αυτοκινήτου

Στις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου την τελευταία δεκαετία έγιναν τεχνολογικά άλματα. Έτσι ανάλογα από το τι στρώσεις αποτελείται το κάθε υλικό, οι μεμβράνες αυτοκινήτου διαχωρίστηκαν σε τρεις κυρίως κατηγορίες. ‘Ολες με εφόρου ζωής εγγύηση, πιστοποίηση για ΚΤΕΟ και φυσικά την άριστη τοποθέτησή τους απο εμάς.Οι μεμβράνες αυτοκινήτων , ειδικά στην χώρα μας, δεν είναι πολυτέλεια ΕΙΝΑΙ ανάγκη.

Μεμβάνες Αυτοκινήτου Σειρές

Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου σε 3 ποιότητες-απλές,με υβρίδια μετάλου και νανοκεραμικές

standard series

Η οικονομική σειρά έχει κυριαρχήσει στον χώρο των  μεμβρανών αυτοκινήτου για πάνω από σαράντα χρόνια. Είναι η πιο δημοφιλής σειρά στον κλάδο και η μεμβράνη στην οποία αναφέρονται οι εκάστοτε προσφορές. Βελτιώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα προστατεύει κατά 99% από την UV ακτινοβολία. Η επιχρωματισμένη στρώση της παρέχει μια τυπική θερμική ανάκλαση.                                                                                                                   

Η High Performance είναι η σειρά που πολλές επώνυμες εταιρείες έχουν ως καλή σειρά εδώ και χρόνια στις μεμβράνες αυτοκινήτου. Η επιμεταλλωμένη στρώση που διαθέτει, προσφέρει σημαντική μείωση της θερμότητας που μεταδίδεται στο εσωτερικό του οχήματός σας. Παράλληλα προστατεύει κατά 99% από την UV ακτινοβολία, ενώ απορρίπτει μερικώς και την IR.                                                                                                                                                                  

Εάν ψάχνετε το καλύτερο, τότε ήρθε η ώρα της νανοκεραμικής τεχνολογίας. Η νανοκεραμική σειρά είναι το κορυφαίο προιόν στον χώρο των μεμβρανών αυτοκινήτου. Απορρίπτει περίπου το 94% της IR ακτινοβολίας και προστατεύει κατά 99% από την UV. Προσφέρει την υψηλότερη μείωση θερμότητας που μεταδίδεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ακόμα και σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Στην AutoFilms αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε στην γκάμα μας το καλύτερο.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν βάλουμε μεμβράνες αυτοκινήτου

-Όλες οι εταιρείες διαθέτουν διάφορες σειρές στις μεμβράνες αυτοκινήτων.Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κόστος εξαρτάται άμεσα από την εκάστοτε σειρά της μεμβράνης και να μην παρασυρόμαστε από προσφορές που δεν αναφέρουν τι ακριβώς βάζουν.
-Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται από επαγγελματία εγκαταστάτη για εγγυημένο αποτέλεσμα τοποθέτησης και ποιότητας ύλικου της μεμβράνης.
-Χάρη στην νανοτεχνολογία μπορούμε να βάλουμε ανοιχτόχρωμες πλέον μεμβράνες και να απολαμβάνουμε τα οφέλη από τις κλασικές σκουρόχρωμες.
-Εμείς στην AutoFilms θεωρούμε πιο έντιμο να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή, χωρίς να κάνουμε δήθεν εκπτώσεις στις φουσκωμένες αρχικές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Μεμβράνες Αυτοκινήτου Τιμές

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 24%

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΗΛΙΟΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑ ΕΞΤΡΑ.

ΣΕ 3Μ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ COLOUR STABLE (CS) SERIES Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ HIGH PERFORMANCE ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ NANO-CERAMIC SERIES.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ...

…τα αυτοκίνητα με αντηλιακές μεμβράνες έχουν πολύ λιγότερη φθορά στο εσωτερικό τους όπως ρωγμές,ξεθώριασμα και άλλα προβλήματα που προέρχονται από την δύναμη του ήλιου.

…οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους,κατά μέσο όρο,για τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα.Όταν φτάσουν στον προορισμό τους,είτε στο σπίτι είτε στην εργασία, πρέπει να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους κάπου έξω. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητό θα παραμείνει εκτεθειμένο στον ήλιο. Ακόμα και σε πιο δροσερές ημέρες, μπορεί να είναι θεαματικά θερμότερο το εσωτερικό του αυτοκινήτου από ότι είναι έξω. Στην πραγματικότητα, ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω για 60 λεπτά, μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 70 βαθμούς στο ταμπλό και στο πάνω μέρος του τιμονιού,ενώ μέσα στην καμπίνα του μπορεί να φτάσει μέχρι τους 50 βαθμούς.

…επιτυγχάνεται η απόσβεση στο κόστος των μεμβρανών αυτοκινήτου από τους πρώτους κιόλας καλοκαιρινούς μήνες, αν αναλογιστεί κανείς την μειωμένη λειτουργία του κλιματιστικού που σημαίνει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.Μην ξεχνάμε και τις μειωμένες ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον του κλιματιστικού.

επίσης

…καθημερινή έκθεση του δέρματος στον ήλιο, για περίπου 10-15 λεπτά ημερησίως, συνήθως αρκεί για να εξασφαλιστεί η παραγωγή επαρκούς ποσότητας βιταμίνης D που είναι σημαντική για τον άνθρωπο.

…η υπεριώδης ακτινοβολία έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος και καταρράκτη. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η ελλιπής προστασία στα τζάμια των οχημάτων εξηγεί εν μέρει γιατί οι οδηγοί εκδηλώνουν συχνότερα καρκίνο στην αριστερή πλευρά του προσώπου, καθώς και καταρράκτη στο αριστερό μάτι πιο συχνά από ότι στο δεξί.

…τα άτομα που κινδυνεύουν κυρίως να εκδηλώσουν μελάνωμα είναι όσα έχουν ιστορικό υπέρμετρης έκθεσης στον ήλιο, εκείνα που είχαν υποστεί έντονα ηλιακά εγκαύματα ή που είχαν εκτεθεί επί πολλά χρόνια στον ήλιο για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους, καθώς και όσα έχουν εκτεθεί σε πηγές τεχνητού μαυρίσματος (σολάριουμ).

…oι βλάβες από τις ακτίνες UVA είναι συσσωρευτικές καθώς διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και μπορούν
να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης, να προκαλέσουν ρυτίδες και ακόμη και τον καρκίνο του
δέρματος.

…οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος, ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, επιτρέπεται η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, εγκεκριμένες από χώρα μέλος της Ευρωπαικής ένωσης, στους οπίσθιους από τον οδηγό, υαλοπίνακες και στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος. Η πιστοποίηση των μεμβρανών πραγματοποιείται, με ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται σε διακριτικό σημείο των τοποθετημένων μεμβρανών και με την υπογραφή του εγκαταστάτη στην συμπληρωμένη σχετική φόρμα. Στους υαλοπίνακες οδηγού-συνοδηγού, επιτρέπονται οι μεμβράνες με ελάχιστο συντελεστή μετάδοσης φωτός 70%. Για τα πίσω παράθυρα και παρμπρίζ, δεν ορίζεται ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός οπότε δύναται να τοποθετηθούν πιο σκουρόχρωμες σε εμφάνιση μεμβράνες.
Ναι,μπορούμε να τοποθετήσουμε μεμβράνη και στο μπροστινό παρμπρίζ, που είναι άλλωστε και η μεγαλύτερη επιφάνεια τζαμιού του αυτοκινήτου.Η νομοθεσία προβλέπει 75% διαπερατότητα φωτός.

Τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια,ακριβώς όπως και τα ανοιχτόχρωμα,δεν φιλτράρουν τίποτα.Ούτε την UV ακτινοβολία,ούτε παρέχουν κάποια θερμική ανάκλαση.Αντίθετα,όπως όλα τα σκουρόχρωμα υλικά,τραβάνε την ζέστη ακόμα πιο πολύ.Συνεπώς η απάντηση είναι πως ναι,σε αυτά τα τζάμια η ανάγκη για μεμβράνες είναι μεγαλύτερη.

Όταν το φως του ήλιου φτάσει στη γη, περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς τύπους φωτός στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα:

Ορατό φως: Το φως που φωτίζει το περιβάλλον μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή είναι η μόνη ζώνη του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που είναι ορατή στο ανθρώπινο μάτι.
Υπεριώδες ακτινοβολία (UV): Αόρατη ακτινοβολία που προκαλεί βλάβη της επιδερμίδας και συμβάλλει στην εξασθένηση του χρώματος στα υφάσματα,πλαστικά κλπ.
Υπέρυθρη ακτινοβολία (IR): Μεγάλο μέρος της ενέργειας από τον Ήλιο φτάνει στη Γη με τη μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας.Η υπέρυθρη ακτινοβολία γίνεται αισθητή ως θερμότητα και εκπέμπεται από όλα τα αντικείμενα.

Τοποθετούνται από την εσωτερική πλευρά, ωστόσο κόβονται και φορμάρονται από την εξωτερική πλευρά του τζαμιού.

Όχι,εμείς έχουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία ώστε να μην αφήνουμε κενό στο πάνω μέρος του τζαμιού.

Ναι,οι αντιστάσεις του πίσω παρμπρίζ δουλεύουν κανονικά όπως και πριν.

Ο μέσος χρόνος τοποθέτησης είναι γύρω στις 2 ώρες για πλευρικά και πίσω τζάμια.Υπολογίζουμε και μισή ώρα επιπλέον για το μπροστινό παρμπρίζ.

Συνίσταται καθαρισμός με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο με νερό,σκέτο η με κάποιο ήπιο καθαριστικο.

companies we work with

AutoFilms-Αντηλιακές μεμβράνες
5.0
Με βάση 136 κριτικές
powered by Google
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΝΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΝΙΟΣ
20:25 22 Feb 21
Ολα γινανε στην ωρα τους οπως επρεπε, με μεμβρανες almoran κεραμεικες,τελεια τοποθετηση, προσεγμενη δουλεια, και για οτι συμβει,εγγυηση εφ ορου ζωης.Συστηνεται ανεπιφυλαχτα.
Giannhs Giapitzoglou
Giannhs Giapitzoglou
10:06 04 Feb 21
Επαγγελματίας ο ΝΙΚΟΣ.Εβαλα της κεραμικές μεμβράνες και το συνιστώ σε όλους. Εξαιρετικοί άνθρωποι ευγενικοί δεν έχω λόγια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια!!!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ
12:31 22 Jan 21
Πολυ καλη δουλεια, ευγενεια και αμμεση εξυπυρετηση.
σαραντος σαλου
σαραντος σαλου
23:40 31 Dec 20
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.Αγαπάει την δουλειά του και το βλέπεις στον τρόπο που εργάζεται και στο αποτέλεσμα.Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως!
NICK P.
NICK P.
16:52 21 Nov 20
Τον Νίκο τον βρήκα εντελώς τυχαία από το ίντερνετ ύστερα από αρκετό ψάξιμο στα τυφλά .Σε ταλαιπωρημένα τζάμια από σπασμένους γρυλους (πάνω κάτω τα τζάμια σε άθλια κατάσταση) το αποτέλεσμα με... εντυπωσίασε. Σε ευχαριστώ Νικόλα χάρηκα που σε γνώρισα.Διαβάστε περισσότερα
Θάνος Βαχαρίδης
Θάνος Βαχαρίδης
17:17 12 Nov 20
Έβαλα αντιηλιακές μεμβράνες και διαφανή μεμβράνη στα φώτα για προστασία. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι σωστός επαγγελματίας, έκανε άρτια δουλειά και κάλυψε τις απορίες μου. Τον συστήνω!
kostas kontogiannis
kostas kontogiannis
11:06 02 Nov 20
Πολυ καλός μάστορας.... ΤΕΛΟΣ....Με τα σωστα εργαλεία και χωρίς δικαιολογίες για το μπροστα τζάμι και τα πολλα φινιστρίνια. Παντού μεμβράνες κεραμικές, ακόμα και μπροστά βάλαμε μια τέλεια μεμβρανη... χωρίς χρώμα αλλα με προστασία... Ότι και να πούμε εμείς είναι λίγο μπροστά στα χρόνια του στις μεμβράνες.(Και είναι πολλά).Ευχαριστώ!!!Διαβάστε περισσότερα
gerasimos stamoulis
gerasimos stamoulis
19:44 13 Oct 20
Πολύ καλός μάστορας, γνώστης με πολύ καλές τιμές, έβαλα νανοτεχνολογία αφού έχω ακούσει πως προσφέρουν τη μέγιστη προστασία.Προτείνω ανεπιφύλακτα.
Αντρεας Νακο
Αντρεας Νακο
10:26 20 Aug 20
Πολύ καλή δουλειά χωρίς να σου αφήνει σημάδια και φίλος άνθρωπος το μόνο που με απογοήτευσε που έτυχε ίσως να γίνει σε μένα ήταν ενώ να έχω κλείσει ραντεβού έφαγα αναμονή 1 ώρα και 20 λεπτά μου το... είπε εξαρχής ότι θα καθυστερήσει λίγο αλλά για 30 λεπτά και είπα εντάξει κανένα πρόβλημα.. όμως μόλις ξεκίνησε ένα αυτοκίνητο το οποίο του ήρθε σφήνα χωρίς ραντεβού και αυτό το έμαθα στο τέλος θα έπρεπε αυτός που ήρθε σφήνα να περιμένει και όχι εγώ παρόλα αυτά η δουλειά του μου άρεσε.Διαβάστε περισσότερα
Mike Pappas
Mike Pappas
13:41 29 May 20
Επαγγελματίας από τους πολύ λίγους πλέον,εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου,με πολυ καλές τιμές και πάνω από όλα άνθρωπος!!!Εξυπηρετικότατοι,συνεπέστατοι και ευγενέστατοι!!!Προτιμήστε τους,χωρίς... δεύτερη σκέψη!!!Ο Νίκος τοποθέτησε νανοκεραμικές μεμβράνες στο Fiat Doblo μου πρίν από λίγες ημέρες και το αποτέλεσμα ήταν άριστο!!!Νίκο είσαι top of the top!!!Keep goin'Διαβάστε περισσότερα
γιαν καφ
γιαν καφ
20:32 14 May 20
διαβαζοντας ολα τα σχολια ........μπορεις να καταλαβεις πολλα !!! ο ανθρωπος ειναι μακραν μπροστα .......κριμας να μην τον ειχα γνωρισει πιο πριν που εβαζα οτι νανε στα αμαξια που εχω αλαξει ... ,,,,,,,,,,Νικολα χαρηκα που σε γνωρισα και σε Ευχαριστω για τις Κεραμικες σου !!!!! ΤΕΛΕΙΟ Αποτελεσμα ......σε συγκριση με αυτες που μουχαν βαλει στα προηγουμενα αυτοκινηταΔιαβάστε περισσότερα
Nikos Apostolopoulos
Nikos Apostolopoulos
12:55 06 May 20
Μία απο τις πιο αξιολογες επιχειρησεις στον τομεα των αντιηλιακων μεμβρανων. Φοβερη δουλεια στην λεπτομερεια, ωραιος χωρος, και ενα απ' τα καλυτερα αισθητικα αποτελεσματα. Ευχαριστω τον κυριο Νικο... για την υπεροχη αυτη δουλεια!!!Διαβάστε περισσότερα
Ku Lee
Ku Lee
11:01 16 Mar 20
Το καλύτερο κατάστημα σε αντιλιακές μεβράνες χωρίς υπερβολές. Έβαλα της νανοκεραμικές μεμβράνες 35% και απλά είναι τέλειες. Ο ιδιοκτήτης άψογος σε όλα του. Τα πέντε αστέρια είναι λίγα. Το συστήνω... ανεπιφύλακτα. ?Διαβάστε περισσότερα
Pelly Theodoropoulou
Pelly Theodoropoulou
19:30 13 Mar 20
Το καλύτερο μαγαζί της Αθηνας για όποιον ενδιαφέρεται να τοποθετήσει αντηλιακες μεμβράνες στο αυτοκίνητο του. Ο ιδιοκτήτης, άνθρωπος ζεστός και φιλικός με βοήθησε να επιλέξω τις κατάλληλες... μεμβράνες.Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το αμάξι μου ήταν έτοιμο μέσα σε λίγες ώρες. Το αποτέλεσμα άριστο. Το αμάξι έπειτα από την τοποθέτηση των μεμβρανών απέκτησε άλλο χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την επιβλητικότητα του μαύρου χρώματος, το οποίο διαθέτει. Τον ευχαριστώ πολύ. ?Διαβάστε περισσότερα
nikos eleutheriadhs
nikos eleutheriadhs
06:39 10 Mar 20
Τοποθέτησα στο αμάξι μου πρόσφατα της Νανοκεραμικής τεχνολογίας μεμβράνες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, ευχαριστώ πολύ τον Νίκο γιατί εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι και πολύ καλός... άνθρωπος. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.Διαβάστε περισσότερα
Aris Fratzo
Aris Fratzo
10:56 23 Feb 20
Eξαιρετική δουλεία εχει "δέσει" τέλεια πάνω στο τζάμι .Εξυπηρετικό προσωπίκο σε ό,τι ερώτηση και να είχα.Θα ξανα προτιμηθεί σε κάτι αντίστοιχο.
antonis zx
antonis zx
17:07 21 Feb 20
Το μαγαζί δεν το ήξερα.το βρήκα από το ίντερνετ...πηρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για μεμβράνες.το σήκωσε ο ιδιοκτήτης και μου απάντησε πολύ ευγενικά σε όλες μου τις ερωτήσεις.!!!τελικα την επόμενη μέρα... έκλεισα ραντεβού για τοποθέτηση αφού η τιμή ήταν πολύ συμφέρουσα.εφτασα στο μαγαζί και συνάντησα τον Νικόλα. ( ιδιοκτήτης). Έβαλα το αμάξι στο μαγαζί και άρχισε να δουλεύει και να γνωριζόμαστε. Παρακολουθούσα πως δουλεύε και καταλάβαινα ότι πρόκειται για μάστορα.(πολύ καλό). Προσεχτικος και μεθοδικός. Τελικά μετά από 2 ώρες δουλειάς και συζητήσεις η τοποθέτηση και η γνωριμία με τον Νικόλα με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Νικόλα χάρηκα που σε γνώρισα φιλαρακι.Και παραθέτω και μια φωτογραφία από το τελικό αποτέλεσμα.Διαβάστε περισσότερα
STEFANOS KAFKIAS
STEFANOS KAFKIAS
21:46 10 Feb 20
Σωστός επαγγελματίας!Τρομερη δουλεια,έχεις την αίσθηση ότι το τζαμι είναι φιμέ από το εργοστάσιο...δεν βλέπεις την παραμικρή ατέλεια!
Gio Z
Gio Z
15:42 05 Feb 20
Εξαιρετικός επαγγελματίας...!!!Είναι απλά σωστός και ειλικρινής.Κάνει υπέροχη δουλειά και με μεγάλη προσήλωση και επαγγελματική συνείδηση.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα..!!
Alex K.
Alex K.
01:45 05 Feb 20
Θα επιβεβαιώσω και εγώ τις υπόλοιπες 5άστερες κριτικές.Επαγγελματίας σωστός, προσεκτικός, μεθοδικός, και ευγενέστατος ο Νίκος (ιδιοκτήτης). Θα ασχοληθεί μαζί σου και θα περιποιηθεί το αυτοκίνητο... σου.Συνιστάται ανεπιφύλακτα.Διαβάστε περισσότερα
Igor Dremluyzhenko
Igor Dremluyzhenko
19:26 17 Jan 20
Δεν βρικε σωστη χρώμα του μεμβράνη αλά επολιπο κομπλέ. Έτσι και αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό πού σέ βρήκα τότε ))
Κωστας Κουγκουλης
Κωστας Κουγκουλης
09:16 30 Dec 19
Ο Νίκος πραγματικά μου έκανε εντύπωση για τον επαγγελματισμό τού από τους καλύτερους στον τομέα τού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Panagiotis
Panagiotis
08:58 24 Dec 19
Εξαιρετικός άνθρωπος και πάνω από όλα επαγγελματίας με έμφαση στην λεπτομέρεια! Μου τοποθέτησε αντηλιακές μεμβράνες σε όλα τα τζάμια σε πολύ καλή τιμή. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ιωαννης γιανναρος
Ιωαννης γιανναρος
17:10 21 Dec 19
Άψογος ευγενικός ειναι πρόθυμος να σου δώσει λύσεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ και δεν είναι με το ρολόι στο χέρι για να σε διώξει
George  Dimi
George Dimi
17:41 11 Dec 19
Καταπληκτική δουλειά !! Το παλικάρι που τα τοποθετεί ειναι εξαιρετικο τόσο σαν επαγγελματίας οσο και σαν άνθρωπος !! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τιμη-ποιοτητα-αποτελεσμα ...άριστα ?
Giannis Tatsis
Giannis Tatsis
16:56 01 Dec 19
Πολύ καλός επαγγελματίας.... εξαιρετική δουλειά ....πολύ καλές τιμές για αυτό που προσφέρει!!
Absolute T
Absolute T
22:14 27 Nov 19
Ο κυρ Νίκος είναι μεγάλος γνωστής του κλάδου. Ξέρει πράγματα για τις αντηλιακές μεμβράνες και λεπτομέρειες πού πολύ άλλοι δεν έχουν ιδέα από. Πολύ φιλικός και όμορφος άνθρωπός που θα σάς εξυπηρετήσει... πλήρως. Σας ευχαριστώ για όλα. ΤάσοςΔιαβάστε περισσότερα
BaMbOozLe
BaMbOozLe
18:18 18 Nov 19
ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΊ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΑΝΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΒΡΑΝΕΣ ΣΕ SUZUKI IGNIS 2019 ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !... ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΏ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ!Διαβάστε περισσότερα
metal rs
metal rs
19:38 15 Nov 19
Εξαιρετικος τεχνιτης ο Νικος. Πολυ καλη δουλεια με προσοχη στη λεπτομερεια.
Λεωνίδας Παμφιλης
Λεωνίδας Παμφιλης
12:15 11 Nov 19
Εξυπηρετικοί, πολύ καλό αποτέλεσμα και καλές τιμές!
Elias Spanos
Elias Spanos
11:13 04 Nov 19
Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλή τοποθέτηση των μεμβρανών. Δε φαίνεται πουθενά κάποιο πρόβλημα (φουσκάλες κλπ)
hans sv
hans sv
10:17 03 Nov 19
Καταπληκτικο παιδί ο Νίκος. Ευχάριστος συζητήσιμος και με γνώση πάνω στο αντικείμενο του. Επαγγελματίας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
panagiotis vasileiadis
panagiotis vasileiadis
11:54 02 Nov 19
Πολύ καλή δουλειά και εξυπηρέτηση Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!
Dimos dimoobis
Dimos dimoobis
20:13 30 Oct 19
Εξαιρετικός τεχνίτης ο Νίκος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, ταχύτατος στην δουλειά του, ευγενικός και συνεννοήσιμος. Πολύ καλή και γρήγορη εφαρμογή, πολύ καλό αποτέλεσμα. Συγκροτημένος χώρος σε εύκολα... προσβάσιμο σημείο. Ποικιλία επιλογών, καλές τιμέςΔιαβάστε περισσότερα
nikos kotsinis
nikos kotsinis
11:39 07 Oct 19
Πήγα στον Νίκο μετά απο σύσταση φίλου.Εξαιρετική ποίότητα δουλειάς και άψογη εξυπηρέτηση!!
george venizelos
george venizelos
20:04 27 Aug 19
Άψογη δουλειά από έναν πραγματικό επαγγελματία και με καλύτερη τιμή!
dimitris gkikas
dimitris gkikas
15:34 25 Aug 19
Γρηγορη εξυπηρετηση,αριστη εφαρμογη κ καλες τιμες! μετα απο 3 μηνες καλοκαιρινου ηλιου, φανηκε η διαφορα και ειναι τεραστια!Μπραβο Νικο!
Dimitris Karageorgopoulos
Dimitris Karageorgopoulos
20:25 01 Aug 19
Πολυ καλη δουλεια, αψογο αποτέλεσμα! Ο κ. Νικος ευχαριστος ανθρωπος και επαγγελματίας!
pantelis pefanis
pantelis pefanis
12:10 27 Jun 19
Είχα ακούσει για την δουλειά που κάνει ο Νίκος αλλά την είδα και από κοντά....άψογη δουλειά, σημασία στη λεπτομέρεια,μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές... συγχαρητήρια μάστορα για ολα
Giannis Paulis
Giannis Paulis
18:45 06 Jun 19
Πολύ καλή εξυπηρέτηση! εξαιρετικό κλίμα! ο χώρος πολύ όμορφος και πεντακάθαρος! εξαιρετικός στην δουλειά παρόλο που η Άλφα μου είναι 20χρονον την πρόσεξε λες και βγήκε εχθές από το εργοστάσιο!!
fragkiadakismarkos Markos
fragkiadakismarkos Markos
16:42 22 May 19
Πολυ καλη εξυπηρέτηση. ..με την μεμβράνη που μου πρότεινε ο Νικος ειδα τεράστια διαφορα στο Ταξι...με έσωσε πραγματικα ..Μπραβο .
Επόμενες κριτικές